AIGO Business System dobitnik druge nagrade „SAM Poslodavac godine“

22.12.2015.

AIGO Business System je dobitnik druge nagrade u kategoriji „Poslodavac godine“ po izboru članova poslovnog udruženja Srpske asocijacije menadžera (SAM) i specijalnog žirija.

Ponosni smo što smo u utorak, 15. decembra 2015. godine na SAM Gala večeri u Hyatt-u, u prisustvu preko 350 uglednih privrednika i predstavnika države, imali priliku da dobijemo ovu nagradu i takmičimo se sa drugim jakim kompanjiama, kakve su Telenor, NCR, Strauss Adriatic, Delhaize, Gorenje, Dexy Co, Philip Morris i druge. Prvo mesto pripalo je Telenoru, treće kompaniji Dexy Co, a nagrade je uručio ministar privrede Željko Sertić. Ispred AIGO-a, nagradu je primio direktor Dragan Popović.

Četvrtu godinu zaredom, Srpska asocijacija menadžera organizovala je Gala veče povodom dodele „SAM GODIŠNJE NAGRADE 2015“ koja se dodeljuje sa ciljem afirmisanja onih kompanija, menadžera, obrazovnih institucija i novinara koji se zalažu za bolje uslove poslovanja, profesionalizaciju menadžerske struke, promociju etičkog i društveno odgovornog poslovanja, razvoja liderstva među mladima kao i unapređenje regionalne saradnje.

Po izboru svojih članova, SAM je dodelio ukupno 22 nagrade u 12 kategorija: Menadžer godine, Mladi menadžer godine, Poslodavac godine, Poslodavac godine iz kategorije malih preduzeća, Najbolja institucija za obrazovanje menadžera, Lider u profesionalnom usavršavanju menadžera, Nagrada za podsticaj i promociju privrednih tema u javnosti, Regionalni projekat godine, Društveno odgovorna kompanija godine, SAMPLE nagrada za promociju i razvoj liderstva među mladima, ISKORAK 2015 i Specijalna nagrada žirija.

Skup je otvorio specijalni gost Željko Sertić, ministar privrede Srbije.