AIGO Business System Event, Golf klub – Ada Ciganlija, 15. jun

15.06.2017.

U četvrtak, 15. jun-a, odražan je još jedan AIGO Business System Event za korisnike/kupce produkcione štampe, u Golf klubu na Adi Ciganliji.

Ovim događajem, okupili smo značajan broj vlasnika/menadzera  uspešnih štamparija, od kojih većina predstavlja naše dugogodišnje kupce/korisnike Xerox produkcionih mašina za štampu, kao i one sa kojima smo uspešno započeli pregovore za buduću saradnju.

Reči dobrodošlice u ime kompanije AIGO BS, učesnicima Event-a, uputio je direktor prodaje Milorad Tomić. Tom prilikom, kupcima/korisnicima je predstavio i članove svoga tima, koji svojom stručnošću, profesionalnim pristupom i zalaganjem, predstavljaju glavnu kariku za uspešno kreiranje zajedničke saradnje.

Darko Minić menadzer Outsoursing sektora, predstavio je kompanijski profil AIGO BS i odgovarao na pitanja prisutnih o nastupajućim inovacijama iz printing industije.

Takođe, naši dragi gosti imali su priliku da se međusobno upoznaju i uživaju u predivnom ambijentu Golf klub-a, Ada Ciganlija. Isto tako, da prođu školu Golf-a i odmere snage u malom Golf turniru (pitching, chipping, putting).