Članstvo u poslovnim i strukovnim udruženjima

Američka privredna komora (AmCham)

http://www.amcham.rs/

AmCham okuplja preko 150 multinacionalnih i domaćih kompanija fokusiranih na rešavanje ključnih pitanja za poboljšanje poslovne klime, razmenu znanja i promociju najboljih poslovnih praksi.

AmChAm-logo-Horizontal

Privredna komora Srbije (PKS)

http://www.pks.rs/

PKS je nezavisna, savremena i nebudžetska institucija, nacionalna asocijacija privrednih društava, preduzetnika i drugih oblika organizovanja koji obavljaju privrednu delatnost na teritoriji Republike Srbije, osnovana je Zakonom o privrednim komorama.

privredna-komora

Privredna komora Beograd (PKB)

http://www.kombeg.org.rs/

PKB je samostalna i stručna organizacija privrednih društava i preduzetnika koji obavljaju privrednu delatnost i koje povezuje zajednički poslovni interes na teritoriji Beograda.

PKB

Udruženje E-razvoj

http://www.erazvoj.com/

Udruženje e-Razvoj je dobrovoljno, nevladino i neprofitno udruženje, osnovano radi ostvarivanja ciljeva u oblasti razvoja informacionog društva.

udruzenje-razvoj

Srpska asocijacija menadžera (SAM):

http://www.sam.org.rs/

SAM okuplja preko 300 menadžere koja rukovode vodećim kompanijama u Srbiji i posvećena je unapređenju dijaloga sa Vladom Srbije, edukaciji i promociji profesionalnog menadžerskog kadra, intenziviranju regionalne saradnje i efikasnom povezivanju menadžera u Srbiji.

Logo-levi


Naši Partneri

Naši Partneri