EDUKACIJA ZA KORISNIKE – AIGO BS – NOVA POSLOVNA REŠENJA

20.04.2017.

U prostorijama Srpske Asocijacije Menadzera, kompanija AIGO Business system organizovala je još jednu u nizu stručnih edukativnih radionica za svoje poslovne partnere i korisnike. 

Skupu se odazvao značajan broj predstavnika renomiranih privatnih kompanija, koji su imali priliku da se upoznaju sa najnovijim poslovnim rešenjima.

Eminentni predavači, predstavnici svojih kompanija podelili su najnovija dostignuća digitalne revolucije.

Uvodno obraćanje i dobrodošlicu poželeo je okupljenima direktor prodaje AIGO BS Milorad Tomić.

Sašo Tasevski iz komapnije Vmware koja je lider u oblasti virtualizacije infrastkrukture i servisa govorio je na temu „Empower the digital workspace with Wmware workspace one“.

Predstavnici DellEMC Milan Martinović i Dejan Živanović, podelili su sa učesnicima inforamcije na temu „Dell VDI solution for digital transformation“ i „DellEMC All-Flash storage solutions for digital workspace“.

Menadzer outsourcing sektora AIGO BS Darko Minić, upoznao je prisutne sa najnovijim „Effective office“ konceptom koji podrazumeva elektronsko upravljanje dokumenatima na jednostavniji način u okviru svakodnevnog kancelarijskog poslovanja.

Nastavak druženja upriličen je uz ručak, u autentičnom ambijentu restorana „Lovac“, gde su gosti imali priliku da razmene i sumiraju utiske nakon predavanja.