EDUKACIJA ZA KORISNIKE – NOVE TEHNOLOGIJE NA IT TRŽIŠTU

15.07.2015.

Kompanija AIGO Business System je u sredu 15. jula 2015. godine u saradnji sa vodećim svetskim proizvođačima Intel i Dell, organizovala druženje za svoje partnere, u Golf klubu Beograd na Adi Ciganliji. Edukativni vid druženja je imao za cilj da predstavi portfolio obe kompanije, kao i aktuelna kretanja u smeru novih tehnologija na IT tržištu.

Ispred naše kompanije prisutne je pozdravio Bojan Radulović i predstavio partnerstvo kompanije Dell i AIGO Business System-a. Više od 30 poslovnih partnera imalo je priliku da odsluša zanimljive prezentacije i učestvuje u razgovoru sa Aleksandrom Lukićem (Marketing Development Manager, Intel), kao i Aleksandrom Šajatovićem, (Country Manager, Dell).

Nakon prezentacija, za sve prisutne organizovana je Škola Golfa, koji su ovom prilikom mogli da nauče početne udarce u golfu i time dobiju više informacija o samoj igri, kako u Srbiji tako i u svetu. Mini takmičenje nam je donelo i pobednika, koji je osvojio vaučer i dobio mogućnost da svoju igru usavršava kroz Školu Golfa u prelepom ambijentu na Adi Ciganliji.

Kompanija AIGO kontinuirano organizuje stručna okupljanja za potrebe svojih korisnika i partnera, prateći česte promene u savremenom poslovnom okruženju i osluškujući potrebe za dodatnim sticanjem znanja.