Edukacije korisnika i budućih partnera – sa kompanijom Dell

02.11.2015.

Kompanija AIGO Business System je nastavila da organizuje, u saradnji sa partnerskom kompanijom Dell, stručna okupljanja u cilju dodatne edukacije svojih korisnika i budućih partnera.

Skup je održan u restoranu Novak, gde je prisustvovalo oko 50 poslovnih partnera, koji su imali priliku da odslušaju prezentacije i učestvuju u razgovoru sa Aleksandrom Šajatovićem (Account Executive/Country Manager, Dell), Milanom Martinovićem (Sales Engineer SEE, Dell) i Ivanom Bolfan (Storage Business Development Manager, Dell). Teme ovog skupa: Dell Storage/SC Portfolio; Dell Wyse/Thin Client Appliance; Dell Byod/Rešenja za fleksibilno radno okruženje.

Nakon prezentacija, svi prisutni su imali jedinstvenu priliku da posete Trofejnu sobu Novaka Đokovića, u kojoj se mogu videti svi njegovi trofeji, nagrade i pokloni koje je Novak, do sada dobio od svetskih državnika i sportskih velikana koji zasluženo prate njegovu karijeru.

Zahvaljujemo se ljubaznom osoblju restorana Novak na SC “25.maj“, što su nam omogućili da ovaj skup organizujemo u odličnom ambijentu i još boljoj atmosferi.