Podaci o kompaniji

Aigo Business System je kompanija koja zauzima mesto lidera u ponudi kompleksnih rešenja u oblasti printing poslovanja, koja svojim krajnjim korisnicima obezbeđuje dobru i kvalitetnu uslugu, od servisa, preko dostave, stručnih konsultacija i operativne komunikacije na dnevnom nivou. Osnovna delatnost kompanije je ponuda kompleksnih rešenja, a ne pojedinačnih proizvoda i usluga. Dugogodišnjim radom i dobrim rezultatima, Aigo brend je prepoznat u oblasti pružanja usluga i najnovijih rešenja, kako u oblasti printing poslovanja, isto tako i u prodaji računara i serverske opreme.

Aigo Business System je partner najvećih svetskih proizvođača štampača i originalnog potrošnog materijala i fokusiran je ka kompanijama koje prate IT trendove. Klijenti su uspešne kompanije iz oblasti javnog i privatnog sektora, finansijskog, proizvodnih delatnosti, naftne industrije, telekomunikacija i mnogih drugih. Aigo BS neprekidno širi oblast svog poslovnog delovanja i svakim danom teži da bude zastupljen u svim industrijskim granama, usled kontinuiranog osluškivanja tržišta i praćenja trendova u okviru IT sektora.

Aigo Business System je prepoznat kao kompanija koja je ozbiljan i kredibilan strateški partner vendorima na IT tržištu i već godinama ima odličnu partnersku saradnju sa kompanijama kao što su HP, Dell, Lexmark, Epson, Lenovo, Canon i mnogi drugi. Usled dobre saradnje i pomeranja fokusa poslovanja, Aigo BS je u stanju da odgovori na najkompleksnije zahteve korisnika, što na svakodnevnom nivou predstavlja dodatne izazove koji samu kompaniju dodatnu motivišu u osmišljavanju i realizaciji inovativnih rešenja.

Kompanija Aigo Business System je osnovana 2007. godine, zapošljava preko 80 profesionalnog i dobro obučenog kadra i konstantno beleži rast i ozbiljno učešće na IT tržištu Srbije. Aigo BS ima tri regionalna servisna centra i preko 40 servisnih partnera i isporuka robe se realizuje dan za dan na teritoriji Srbije.

IDENTIFIKACIONI PODACI O KOMPANIJI
Aigo Business System d.o.o.
Kneginje Zorke 25-27, 11 000 Beograd
PIB: 105362637
Matični broj: 20362472
Račun Banca Intesa: 160-285871-40
Račun Komercijalna banka: 205-140786-68
Račun EFG: 250-1150000435030-21


Naši Partneri

Naši Partneri