Potrošni materijal – Lexmark

Lexmark korporativni kertridž, sinonim je za dugotrajan i pouzdan rad. Tome je doprinela inovacija sistema Unison tonera. On pruža optimalne performanse i superioran kvalitet štampanja i istovremeno ima značajno manji ugljenični otisak od najvećeg konkurenta kompanije Lexmark.

Pored toga, korporativni kertridž se proizvodi u EU, što obezbeđuje stalnu dostupnost proizvoda, minimalan uticaj lanca snabdevanja na životnu sredinu i značajan doprinos lokalnoj ekonomiji.

1411971911415

Od 1991. godine kompanija Lexmark nudi svojim kupcima besplatne i jednostavne metode za vraćanje praznih kertridža sa tonerom. Vodeći program za prikupljanje kertridža kompanije Lexmark (LCCP) primenjuje politiku bez odlaganja i spaljivanja na deponijama i teži da koristi vraćene materijale tako da ostvare najveću korist za životnu sredinu. Uz pomoć naših kupaca, od 1996. godine se broj vraćenih kertridža povećao više od 25 puta, pa je samo prošle godine sa deponija spašeno više od 10.000 tona materijala.

Prednosti Originalnih HP tonera

 • Don’t compromise on performance

  Ušteda vremena

  Dizajniran da pruži visoke performanse i veću produktivnost, sistem za štampanje kompanije Lexmark pokreće Unison toner. Zahvaljujući svojoj formuli, Unison toner počinje da štampa brže od naših prethodnih tonera, pa nećete gubiti vreme dok čekate da se odštampaju dokumenti!

 • Štampajte da impresionirate

  Inovativni dizajn

  Unison toner poseduje jedinstvenu formulu sa posebnim karakteristikama i svojstvima performansi, zbog čega može radi bez protresanja i omogućava ključne karakteristike proizvoda.

 • Get more for your money

  Napredne karakteristike potrošnog materijala

  Kompanija Lexmark uklanja nagađanje iz potrošnog materijala! Štampač će vas automatski obavestiti kada količina potrošnog materijala počne da se približava kraju. A kada količina postane zaista mala, štampač će prikazati procenjeni broj preostalih stranica, pa ćete uvek tačno znati kada je potrebno zameniti potrošni materijal.

Naši Partneri

Naši Partneri