Ko smo mi?

Podaci o kompaniji

Mi smo kompanija koja zauzima mesto lidera u ponudi kompleksnih rešenja u oblasti printing poslovanja i koja svojim korisnicima obezbeđuje dobru i kvalitetnu uslugu

Šta nas izdvaja

Mi smo dinamična, moderna i inovativna kompanija koja svoje poslovanje bazira na proaktivnom pristupu

Misija, vizija i strategija

Naša misija je da jakom poslovnom strategijom, kroz dijapazon renomiranih proizvoda i kompleksnih usluga, ponudimo kupcima i partnerima najbolja rešenja

Projekti

Svojim donacijama pružamo pomoć onima kojima je najpotrebnija, doprinosimo kvalitetu i uspešnosti humanitarnih akcija na državnom i globalnom nivou

Rešenja za štampu

1

Rešenja za štampu

Smanjite troškove štampe za 20-60%

Optimizacija Štampe, novi konsultativni proces za otkrivanje potencijala uštede, kompanije Aigo BS

Predstavljamo

feature img

Dell storage SCv2000 osnovnom nivou daje novo značenje

Korisnici smatraju da su mnogi jeftini uređaji za skladištenje podataka usmereni prema jednom cilju – dizajnirani da učinak dovedu do najviše tačke i minimalizuju donju granicu. Dell Storage SCv2000 svih standardnih funkcionalnosti nudi i naprednu zaštitu podataka i unapredjuje upravljanje.

SCv 2000 serija sa Intel® Xeon® procesorom donosi:

Fantastične performanse – I/Os u sekundi (IOPS). Sa preko 85.000 IOPS u samo 2U šasiji, SCv2000 serija ima performanse koje omogućavaju korisniku da vrti kritične aplikacije na maksimalnoj brzini.

Bolje tačke oporavka (RPOs). Do 2000 “snapshot”-ova i 500 replikacija pomažu da SCv2000 korisnicima obezbedi značajno bolje vreme oporavka RTOs i RPOs.

Moćnije, efikasnije i sigurnije srce vašeg centra podataka. Dell serveri imaju Intel® Xeon® procesore, Intel® SSD i Intel® 10GB konvergentne mrežne adaptere.

Poslednje Vesti

24 Nov

Dell EMC Forum 2017- AIGO Business System silver sponsor

U beogradskom TC Stadion 23. novembra, održan je Dell EMC Forum, u kome je kompanija AIGO Business System uzela učešće kao silver sponsor.

Opširnije
02 Oct

Međunarodni sajam Grafima 2017,
27-30. septembar

Kompanije AIGO Business System i Atom partner treću godinu za redom nastupile su zajedno na međunarodnom sajmu grafičke, papirne i kreativne industrije Grafima.

Opširnije
13 Sep

Tradicionalni AIGO Business System koktel, SAVANOVA, 13. septembar

Povodom obeležavanja jubileja, 10 godina poslovanja kompanije, u sredu 13. septembra 2017, u predivnom ambijentu restorana SAVANOVA, održan je tradicionalni AIGO Bussiness System koktel.

Opširnije
15 Jun

AIGO Business System Event, Golf klub – Ada Ciganlija, 15. jun

U četvrtak, 15. jun-a, odražan je još jedan AIGO Business System Event za korisnike/kupce produkcione štampe, u Golf klubu na Adi Ciganliji.

Opširnije

Naši Partneri

Naši Partneri