Nabavka opreme za potrebe Ministarstva prosvete Republike Srbije

Još jedan u nizu projekata koje je kompanija AIGO BS d.o.o. uspešno realizovala je Laboratories for Radio Interferomatry and Time services, Radio Technology & Telecommunications. Ugovor je sklopljen sa Delegacijom Evropske unije u Republici Srbiji, a za potrebe Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja u martu 2013. godine, a isporuka robe i obuka krajnjih korisnika je usledila u junu. Vrednost projekta je 600.000 EUR.

Ovaj projekat je po strukturi robe predstavljao pravi izazov za našu kompaniju jer je reč o vrlo specifičnoj opremi koja se koristi u laboratorijama pri najvišim obrazovnim institucijama u okviru Univerziteta u Beogradu. U pitanju je IT oprema koja pored naprednih Dell desktop računara podrazumeva i uređaje veoma preciznog opsega koje čine nekoliko vrsta vector i spectrum analyzer-a, signal generator i osciloskop.

Sa ponosom možemo da zaključimo da nam je velika čast što smo još jednom opravdali poverenje koje nam je ukazala Delegacija Evropske unije a da smo istovremeno doprineli unapređenju današnjeg visokog obrazovanja.