HP Commercial uređaji

HP ovlašćeni servis Beograd

AIGO Business System je ovlašćeni servis HP business proizvoda – desktop i laptop računara, monitora, inkjet i laserskih mono, kolor i MFP štampača. Ako dođe do problema sa HP proizvodima u garantnom roku, naš servis će ustanoviti prirodu kvara i pokrenuti hitno rešavanje slučaja, na način koji je propisan od strane proizvođača, a u skladu sa važećim lokalnim zakonima. U vangarantnom roku ćemo utvrditi prirodu kvara, predložiti korisniku način rešavanja servisnog slučaja koji je u skladu sa preporukama proizvođača i lokalnog važećeg zakona i nakon odobrenja izvršiti servisiranje uređaja. HP proizvodi imaju veoma dug životni vek i uz pravu brigu služiće vas godinama uz mala ulaganja u servis. Naš servis će besplatno proceniti vaš trošak kako bi vam pomogli da odlučite da li je vreme za novu opremu ili je bolje servisirati staru.

Servis HP računara, radnih stanica i monitora.

HP desktop i laptop računari su izuzezno traženi na tržištu, kako zbog poverenja koje sa razlogom uživa ovaj brend, tako i zbog pouzdanosti, pristupačnosti i performansi. Za vas vršimo sve usluge zamene neispravnih komponenata poput matičnih ploča, ekrana monitora, tastatura laptopova i drugih. Brzo otklanjamo softverske probleme i u gotovo sto procenata slučajeva vaš računar vraćamo u stanje pre kvara sa sačuvanim podacima.

Servis HP Inkjet štampača i skenera

Inkjet štampači i skeneri su uređaji koje se kupci ponekad uzdržavaju da servisiraju, te se u slučaju kvara uglavnom odlučuju na kupovinu novog uređaja. Ovaj korak često je nepotreban, jer se i ovi uređaji mogu lako popraviti. Procena kvara je besplatna i zato preporučujemo da uvek posetite naš servis pre nego što se odlučite za kupovinu novog proizvoda.

Servis laserskih (crno-belih i kolor) i multifunkcijskih štampača

Usluge servisiranja laserskih štampača neophodne su, posebno ako se štampači intenzivno koriste, kao što je to slučaj u poslovnom okruženju. Ako vaša kompanija poseduje veći broj HP štampača, ugovorom o održavanju i servisiranju obezbedićete ne samo kontinuiran rad i najbolje cene, već i zamenske štampače za vreme servisa vaših uređaja.

Servis HP štampača velikog formata

Štampači koji mogu da rade sa većim formatima su veoma vredni uređaji i zato se servisiranje vrši redovno, pre pojave kvara. AIGO je specijalizovan za održavanje i popravku ovih tipova HP štampača, koji su često jedan od najvažnijih uređaja u kompanijama koje ih koriste, te je od izuzetne važnosti da rade ispravno i pouzdano, a to je upravo naš zadatak.

Naši Partneri

Naši Partneri