Tradicionalni AIGO koktel

11.06.2015.

Kompanija AIGO je u četvrtak 11. juna 2015. godine, organizovala svoj tradicionalni koktel, ove godine pod nazivom „Pssst! Štampa je u toku“ za sve svoje poslovne partnere, kupce i prijatelje u prijatnom ambijentu Galerijie – Legat Milice Zorić i Rodoljuba Čolakovića“ na Dedinju.

Generalni direktor AIGO-a Dragan Popović pozdravio je i uputio toplu dobrodošlicu svim gostima koktela, istakavši da su dobri rezultati kompanije rezultat zajedničkog truda i rada svih prisutnih, a da će sveobuhvatna sinergija biti potrebna za nove izazove u narednom periodu.

Prisutni su ovom prilikom uživali u koktelu, kao i networkingu i imali mogućnost da pogledaju Art izložbu i opuste se u okviru Therapy Stage-a.

Art izložba predstavljala je istorijat nastanka štampača u okviru koje su naši gosti mogli da se upoznaju sa periodom od vinčanskog i hijeroglifskog pisma, preko Gutenbergove štamparske mašine, prve mašine za pisanje, odnosno prve kucaće mašine, pojave prvog štampača, i sve do 3D štampača.

U okviru Therapy Stage-a naši gosti imali su mogućnost da se putem fotografija sa različitim pozadinama i rekvizitima za trenutak premeste u drugu „priču“, a fotografije štampane na Epsonovom štampaču u AIGO ramu dobili kao toplu uspomenu sa našeg koktela.